De mogelijkheden – meer informatie

‘Oud goud’ – omsmelten en hergebruik van oude sieraden

Een sieraad laten maken van je eigen goud of goud van familie/een dierbare? Ja, dit is mogelijk bij mij. Kies voor een sieraad uit de collectie of laat iets speciaal voor jou ontwerpen. Overleg en een prijsopgave is altijd vrijblijvend. Schroom niet om een prijs op te vragen. Want de goudprijs is hoog momenteel, wat herbruik juist zo aantrekkelijk maakt. En bovendien werk ik graag met uw eigen goud, een prachtige manier van hergebruik.

Fair Trade goud

Wil je je sieraad graag in het Fair Mined goud? Elk ontwerp uit de collectie kan ik van Fair Mined goud voor je maken. Mogelijk in meerdere kleurtinten. Heb je interesse of vragen, kom eens overleggen of stuur me bericht.

Een sieraad in opdracht

Spreekt de stijl van een bepaald sieraad je aan, maar is het een ring en zoek je juist oorbellen? Zou je een zilveren sieraad uit de collectie in het goud willen of andersom? Wil je dat ik een uniek sieraad voor je ontwerp? Je kunt mij een opdracht geven. Je krijgt van te voren een prijsopgave en indicatie van levertijd. Bel of email me om eens vrijblijvend te overleggen.

Reparaties

Voor vakkundige reparaties aan bestaande sieraden ben je bij mij aan het goede adres. Ook pas ik sieraden aan in maat. Ik laat je graag de mogelijkheden zien.